projects
back
花樣年幼兒中心

Karv One Design created the school as an experimental learning and play space for families at a sales office belonging to property developer Fantasia Holdings.

The 3520-square-meter space is based upon the idea of a children's storybook with curved walls, rounded forms and pastel colors.

 

The open plan layout comprises eight classrooms in total, a staff office, a music room, a cafe area, a hall/function room, a VIP room, and a display area.

The design, which will be developed into a communal area for the community in the future, has made the shortlist for a 2019 Dezeen Award for best Civic and cultural interior. The open plan layout comprises eight classrooms in total, a staff office, a music room, a cafe area, a hall/function room, a VIP room, and a display area.